OM ANTISKRID

 

AntiSkrid har skridsikret glatte gulve i over 10 år, og har derfor stor erfaring indenfor dette område.

AntiSkrid er en væske som indeholder 95% vand – resten er hemmeligt! Når AntiSkrid poleres ned på den glatte overflade, fordamper vandet og efterlader mikroskopiske ringe på overfladen, der gør gulvet skridsikkert.

AntiSkrid har ingen faremærker (lokalirriterende, ætsende, etc.) da det ligger under grænseværdien for registrering af kemikalier hos Produktregistret under Arbejdstilsynet. Datablad kan downloades, bemærk punkt 1: “Skal ikke anmeldes”.

Skridsikkert gulv på 10 minutter.

150 m2 gulv skridsikres på 3-4 timer.

 

  • Usynlig
  • Meget slidstærk – holder typisk 3 – 5 år afhængig af trafik
  • Letter rengøringen
  • Anerkendt af Arbejdstilsynet
  • Ingen miljøadvarsels-mærker
  • Virker på stenoverflader som fx fliser, marmor, granit, terrazzo, etc
  • Styrker tryghed og effektivitet blandt ansatte
  • Virker ikke på gulve af vinyl, linoleum, træ eller epoxy

 

Hør om AntiSkrid på Danmarks Radio P4

Hør AntiSkrid gør-det-selv blive omtalt i radioprogrammet “Smutvejen” på DR P4


 

AntiSkrid “Professionel” til virksomheder:

Fordelen ved AntiSkrid “Professionel” er, at skridsikringen er usynlig, så kunden beholder det ofte smukke gulv. Den anden fordel er, at vi kan AntiSkrid behandle store områder i indgangspartier, kantinekøkkener, trapper, etc. på få timer, så kunden ikke behøver lukke indgangsparti eller køkken, og derved slipper for produktionsstop.

Så snart vi er færdige med AntiSkrid-behandlingen kan der gås på AntiSkrid overfladen. Med hensyn til efterfølgende rengøring, tåler AntiSkrid overfladen rengøringsmidler, inkl. kalkfjerner samt salt (udendørs). Altså ingen ekstraudgifter til specielle og ofte dyre rengøringsmidler.

Af AntiSkrid “Professionel”-kunder kan nævnes: Danske Bank, Folketinget, Lalandia, Danfoss,
Mærsk Olie & Gas, Dong energy, hjælpemiddelcentraler, plejehjem, etc. Se referencer.

 

AntiSkrid “gør det selv”:

AntiSkrid “gør det selv” blev udviklet, da mange kunder selv ønskede at skridsikre deres glatte badeværelsesgulv eller udendørstrappe. Kravet til udviklingafdelingens kemiker var, at produktet skulle være så miljøvenligt som muligt. Derfor er der ingen faremærker på AntiSkrid flasken.

AntiSkrid “gør det selv” blev afprøvet at nogle af “Smutvejens” lyttere på P4, og resultatet blev meget positivt. Nogle udsagn lød: “nemt at bruge, effektivt, tænk at skridsikre sit gulv på kun 10 minutter etc.”

AntiSkrid bruges også af udenlandsdanskere i Thailand, Spanien, og selv danske skibe på verdenshavene bruger også AntiSkrid flaskerne på skibets baderum.

AntiSkrid flasken kan da også købes over hele landet i byggemarkeder, fliseforretninger og seniorforretninger. Se listen over forhandlere af AntiSkrid.

Goddag hos jer.

 

Vi har i forbindelse med P4-smutvejen, modtaget en flaske antiskrid og har med stor fornøjelse konstateret en overraskende og uventet virkning.

 

Jeg må indrømme at jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at vort ellers glat-is og på det nærmeste livsfarlige gulv i gangen kunne blive så skridsikkert.

 

Flere af vore naboer har ligeledes udtrykt deres store forbavselse over forandringen.

 

Vores hjerteligste tak for prøven og vore varmeste anbefalinger.

 

MVH. Ernst Thorsager & Jytte Kræmmer, Jystrup

Opdateret d. af